KE Konsultit Oy

Käenkuja 8 A
00500 Helsinki, Finland
040 758 8087
nimi.sukunimi(at)kekonsultit.fi

Rakennuttamispalvelut

Ammattimaista rakennuttamista vuodesta 2014

Miten auttaisimme sinua parhaiten?

Valvoja

Valvonta on laaja kenttä eri asioita. Tästä syystä olemme jakaneet valvonnan kahteen eri laajuuteen. Voit tilata meiltä hankkeelle siis vain tietyn osan valvontaa, joka mielestäsi vaatii erillisen seurannan. Palveluna on rakennus- Lvi- ja sähkövalvonnan osaamista.

Päävalvoja on hankkeesi onnistumisesi kannalta tärkeä avainpelaaja. Päävalvoja kantaa ylimmän vastuun onnistumisesta ja seuraa urakoitsijan suoritteita ja onnistumista ohjaten ja korjaten tarvittaessa asioiden suuntaa.

Projektipäällikkö

Hankkeet alkavat usein kuntotutkimuksista, hankeselvityksistä tai suunnitteluvaiheesta. Projektipäällikön nimeäminen hankkeen alkuvaiheessa on erityisen tärkeätä hankkeen etenemiselle.

Isompaa työryhmää etsimässä?

Hankkeita voi toteuttaa myös yhteistoiminnalla. Hankkeeseen voidaan projektipäällikön johdolla nimetä suunnitteluryhmä ja urakoitsijan projektinjohto, jolloin hanke voidaan toteuttaa ilman päällekkäisiä toimintoja huomioimatta läpinäkyvyyttä ja yhtiön päätöksen tekoa.

Asiakkaitamme

Linjasaneeraus

Hyvin suunniteltu ja toteutettu linjasaneeraus on hieno juttu taloyhtiölle ja sinulle asunnon omistajana. Hetki jolloin voit päivittää myös kodin sisäisiä asioita kun ammattilaiset varmistavat, että tekniset asiat tulevat kuntoon ja voit asua huoletta jatkossakin.

Julkisivuhanke

Julkisivun kunnostus on hyvin hoidetun taloyhtiön kruunu. Mahdollisuus päivittää pinnan ja parvekkeiden ohella myös yksityiskohtia, joilla omistamasi yhtiön ilme korostuu ja kiinnostavat yksityiskohdat saavat ansaitsemansa huomion.

Liike- ja toimistosaneeraus

Kunnosta vanhasta ystävästä nykyajan vaatimuksia vastaava toimintakeskus. Tämän päivän ratkaisut antavat runsaasti vaihtoehtoja päivittää rakenteita ja ratkaisuja ajallisesti ja taloudellisesti tehokkain ratkaisuin.

Uudisrakentaminen

Osaamme uudisrakentamisen pienestä suureen hankkeeseen. Parempi olla liikkeellä hyvissä ajoin. Niin mekin olemme. Kerro jo varhaisessa vaiheessa tarpeistasi tai kysy mielipidettä niin mietitään yhdessä miten rakentaminen hoidettaisiin oikein ja hyvässä järjestyksessä.

Ota yhteyttä

 • Osoite

  Kaarlenkatu 12
  (Sisäpiha D-porras, 3. krs)
  00530 Helsinki

 • Puhelin

  040 758 8087

 • Sähköposti

  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KE Konsultit Oy | 2634481-3 | Tietosuojaseloste